Kennisgeving Bestemmingsplan ‘Veense Steeg Noord’ te Veen

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied ‘Veense Steeg Noord’ te Veen, van de gemeente Aalburg. Dit gebied ligt tussen de Wielstraat en de Veense Steeg en wordt ten westen begrensd door het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ en ten oosten door de bestaande bedrijventerreinen ‘Bagijnhof’ en ‘Veense Steeg’.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een ruimtelijke ontwikkeling. De ontwikkeling beoogt het uitbreiden van een aanwezig bedrijvenlint langs de Veense Steeg tot een subregionaal bedrijventerrein in noordelijke richting.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat op dit moment geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er op dit moment geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Een aantal eigenaren van binnen het beoogde plan gelegen percelen worden nog individueel benaderd in de loop van de procedure.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd kunt u daarin kennis nemen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 69 87 00.

Op onderstaande afbeelding treft u de beoogde plangrens aan van het bestemmingsplan ‘Veense Steeg Noord’, er wordt nog gezocht naar een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Een kaart met de beoogde plangrens ligt vanaf 28 april 2011 op het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg, ter inzage. Ook is deze te vinden op de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Naar boven