Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidwolde-Hoofdstraat 57’

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidwolde-Hoofdstraat 57’ zes weken ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een nieuw pand op het perceel Hoofdstraat 57 in Zuidwolde met op de begane grond ruimte voor commerciele en/of dienstverlenende functies. Op de eerste en tweede bouwlaag worden in totaal drie appartementen gerealiseerd.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Zuidwolde-Hoofdstraat 57’ ligt van 28 april tot en met 8 juni 2011 voor iedereen ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde tijdens kantooruren

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat er voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad in te dienen. De zienswijzen moet u voor 9 juni 2011 indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Als u mondeling een zienswijze wilt geven, moet u vooraf een afspraak maken. De zienswijzen worden bij de verdere besluitvorming betrokken. Hiervoor kunt contact opnemen met de afdeling VROM, T 14 0528.

Zuidwolde, 27 april 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven