Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1994 – Keutenberg 7a te Schin op Geul’

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat de gemeenteraad op 11 april 2011 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1994 – Keutenberg 7a te Schin op Geul’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf 28 april 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Toelichting

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1994 -Keutenberg 7a te Schin op Geul’ omvat het perceel plaatselijk bekend Keutenberg 7a te Schin op Geul en kadastraal bekend SCH02, sectie C, nummer 1807. Met het bestemmingsplan wordt het geheel vernieuwen, beperkt uitbreiden en het gebruik als vakantiewoning van het zich op het perceel bevindende bouwwerk juridisch geregeld.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 28 april met de daarbij behorende stukken gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Valkenburg aan de Geul. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl bekijken. Hiertoe kunt u gebruik maken van de volgende link: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2010BP008-VA01

U kunt het plan ook raadplegen via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu Wonen en Leven/Ruimtelijke Plannen.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.;

  • eenieder tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven