Ontwerpprojectbesluit (i.c.m. bouwvergunning) bouw 14 woningen met bergingen ’t Waver 1 t/m 27 oneven te Grootschermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer zijn voornemens om medewerking te verlenen aan het bouwen van 14 woningen aan ’t Waver (nr. 1 t/m 27 oneven) te Grootschermer door middel van een projectbesluit i.c.m. een bouwvergunning.

Het plan bestaat uit 3 volumes op een verhard verzamelerf. Een ‘schuurmodel’ en 2 vierkante volumes met kwadrantwoningen. In totaal worden 14 woningen gerealiseerd. Het schuurmodel heeft op de begane grond 3 seniorenwoningen en in de kap 3 starterswoningen. De kwadrantwoningen bestaan uit 4 starterswoningen. Een kleine collectieve berging versterkt de compositie van de diverse volumes.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, ingevolge afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, artikel 3.11, lid 1 Wet ruimtelijke ordening en artikel 46 lid 4 Woningwet het ontwerpprojectbesluit (zoals deze wetten golden ten tijde van de aanvraag) i.c.m. het ontwerpbesluit voor de bouwvergunning en de bijbehorende stukken vanaf 28 april 2011 gedurende zes weken zowel analoog als digitaal ter inzage liggen op het gemeentehuis Wittenburg, afdeling Ruimte, Noordervaart 99 Stompetoren.

Het ontwerpprojectbesluit inclusief de daarbij behorende stukken, is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Schermer en op de landelijke informatievoorziening voor ruimtelijke plannen www.ruimtelijkeplannen.nl onder planid: ‘NL.IMRO.0458.PBWaver1tm27oneven-on01’.

Gedurende de periode van terinzagelegging wordt aan een ieder de gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan de gemeenteraad van gemeente Schermer, postbus 2 1840 AA Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijzen ontwerpprojectbesluit ’t Waver 1 t/m 27 oneven te Grootschermer’. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met mevrouw N.A.E. van Offeren, tel: 072-5037326.

27 april 2011

Burgemeester en wethouders van Schermer.

Naar boven