Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Boerenstreek Overhees’

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Boerenstreek Overhees’ onherroepelijk is geworden.

Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad op 20 januari 2011 gewijzigd vastgesteld. Na de vaststelling heeft het bestemmingsplan gedurende een periode van zes weken (van 17 februari tot en met 30 maart 2011) ter inzage gelegen. In deze periode is bij de Raad van State geen beroep ingesteld of een verzoek om voorlopige voorziening ingediend. Het bestemmingsplan ‘Boerenstreek Overhees’ is daarmee onherroepelijk geworden en met ingang van 31 maart 2011 in werking getreden.

Het bestemmingsplan ‘Boerenstreek Overhees’ omvat de wijken Boerenstreek en Overhees en het tuincentrum ’t Vaarderhoogt. Het doel van het bestemmingsplan is om het plangebied te voorzien van een actuele bestemmingsplanregeling en het bieden van ruimte voor de (toekomstige) ontwikkelingen.

Inzage

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 april 2011 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest.

Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur en 13.00 uur en op donderdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Soest, 20 april 2011

Burgemeester en wethouders van Soest,

de secretaris,

A.R. Veenstra.

De burgemeester,

A. Noordergraaf.

Naar boven