Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro)

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Bro en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Menterwolde kennis van de voorbereiding van:

  • een projectbesluit voor de uitbreiding van een varkensstal op het perceel Hereweg 105 te Meeden;

  • een bestemmingsplan voor de bouw van 7 woningen op een strook grond aan de oostkant van de Burgemeester Venemastraat tussen de percelen Burgemeester Venemastraat 31 en Beneden Veensloot 21.

Overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt gemeld dat voor beide plannen op dit moment geen stukken ter inzage liggen. Er bestaat daarom nu nog geen mogelijkheid zienswijzen naar voren te brengen. Bovendien wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Een ontwerpprojectbesluit en een voorontwerpbestemmingsplan worden naar verwachting binnenkort voor zes weken ter inzage gelegd in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Gedurende die termijn kunnen zienswijzen/reacties worden ingediend. De exacte terinzagelegging wordt vooraf aangekondigd in de Tussenklappen, de Staatscourant en op www.menterwolde.nl.

Voor informatie kunt u contact opnemen met mw. M. Bakker, bureau Ruimte, tel. (0598) 654704.

Naar boven