Artikel 2 Wet voorkeursrecht gemeenten

Aanwijzing

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 7 lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 14 april 2011 een aantal gronden gelegen in het plangebied Borchwerf II aan hebben gewezen als gronden waarop de artikelen 10 t/m 24, 26 en 27 WVGem van toepassing zijn, e.e.a. conform de bij dit besluit behorende kadastrale tekening en perceelslijst. De percelen zijn gelegen aan weerszijden van de Oude Roosendaalsebaan, aan de oostzijde van het bedrijventerrein Borchwerf II. Aan de aangewezen gronden wordt een bedrijfsbestemming toegedacht.

Het besluit treedt in werking een dag na publicatie in de Staatscourant, te weten 28 april 2011. Het besluit vervalt van rechtswege drie jaar na dagtekening tenzij voor dat tijdstip een structuurvisie of bestemmingsplan is vastgesteld

Ter inzage

Het besluit van de gemeenteraad ligt met bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 april 2011 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balies 1 en 2 van het serviceloket REZ, Parklaan 15 te Oudenbosch. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze op het aanwijzingsbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 5, 4730 AA te Oudenbosch.

Bezwaar en beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden daartegen bezwaar maken.

In het ondertekende bezwaarschrift moet worden opgenomen: de naam en het adres van de belanghebbende, de datum, een omschrijving van het voorstel waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (motivering).

Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Halderberge, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, als onverwijlde spoed dat vereist en op voorwaarde dat zij tevens een bezwaarschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (zoals bijvoorbeeld schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Oudenbosch, 27 april 2011

Naar boven