Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Ermelo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

Amanietlaan 5 en Varenlaan 133 te Ermelo (3852 ZX en 3852 CP) voor het bouwen van een intramural zorgcentrum en een basisschool. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan. Deze ontwerp-omgevingsvergunning is het vervolg van de gestaakte bestemmingsplan-procedure.

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het vellen van een houtopstand (kappen boom)

  • Het slopen van een bouwwerk

  • Het brandveilig gebruiken van een bouwwerk

  • Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Wij zijn voornemens de vergunning te verlenen voor bovenstaande activiteiten, behoudens voor boom nummer 25, volgens tekening 400-A.

Tevens zijn wij voornemens ontheffing te verlenen van artikel 2.5.30, lid 1, van de Bouwverordening (Parkeernota) op grond van artikle 2.5.30, lid 4, van de Bouwverordening.

Procedure en zienswijzen

Deze omgevingsvergunning wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 Awb. De omgevingsvergunning bevat een project-afwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo. De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 28 april 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij het klantcontactcentrum.

Gedurende bovenvermelde periode kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact-centrum, telefoon 0341-56 72 32.

Ermelo, 27 april 2011

Naar boven