Vastgesteld bestemmingsplan Indische Buurt ter inzage

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Vlaardingen in zijn vergadering van 7 april 2011 het bestemmingsplan Indische Buurt (ongewijzigd) heeft vastgesteld.

Het plangebied van het bestemmingsplan Indische Buurt wordt globaal als volgt begrensd:

  • aan de westzijde deels door de Marathonweg en deels door een strook langs de Marathonweg;

  • aan de noordzijde door de Westlandseweg;

  • aan de oostzijde door de Burgemeester Pruissingel;

  • aan de zuidzijde door de Marnixlaan.

De op het ontwerpbestemmingsplan ingediende zienswijzen gaven geen aanleiding om het bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij horende stukken ligt met ingang van donderdag 21 april 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor aan de Industrieweg 9 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 09.00–16.00 uur.

Het bestemmingsplan is verder te raadplegen via www.vlaardingen.nl/bekendmakingen. Klik vervolgens op ‘bestemmingsplannen’ en dan op ‘bestemmingsplannen (21-04-2011)’. Ook is het digitale bestemmingsplan raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Raad van State te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de genoemde termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoeken om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vlaardingen, 20 april 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen .

Naar boven