Vaststelling bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, herziening De Kuilen’

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, herziening De Kuilen’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 7 april 2011 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, herziening De Kuilen’ elektronisch raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.LG01aa440000BP2010-VG01.

Het bestemmingsplan maakt het oprichten van een woning aan De Kuilen mogelijk. Deze woning wordt gerealiseerd in het kader van ‘Buitengebied in Ontwikkeling’ waarbij in ruil voor sloop van stallen woningbouw mogelijk gemaakt wordt.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

U kunt contact opnemen met M. Wijers van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 0413-386473.

Veghel, 20 april 2011

Burgemeester en wethouders van Veghel.

Naar boven