Ongewijzigde vaststelling Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1A 2011

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken, ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij in de vergadering van 12 april 2011 ongewijzigd heeft vastgesteld het:

‘Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1A 2011’

Het plangebied van dit uitwerkingsplan omvat het eerste deel van het gebied WG-U-1 zoals opgenomen op de planverbeelding van het bestemmingsplan Waterrijk 2009. Het plangebied is gesitueerd op de percelen kadastraal bekend gemeente Oosthuizen, sectie C, nrs. 610 en 611, gelegen aan de Seevancksweg te Oosthuizen en grenst aan de noordzijde aan de wijk Watering III. Het plan maakt de bouw mogelijk van 49 woningen en de realisatie van groen, wegen en water.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende planverbeelding, planregels en plantoelichting liggen met ingang van 26 april 2011 gedurende zes weken (t/m 6 juni 2011 voor eenieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis (openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00–12.00 uur, woensdag 16.00–19.00 uur). Het plan is gedurende de termijn van tervisielegging tevens te bekijken op de gemeentelijke website www.zeevang.nl (onder: bouwen & wonen, bestemmingsplannen) en op de website van Waterrijk (www.oosthuizenwaterrijk.nl);

Binnen de periode dat het vastgestelde uitwerkingsplan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet gedaan hebben, tegen het uitwerkingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Oosthuizen, 21 april 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang.

Naar boven