Ontwerpbestemmingsplan De Nobel

Op 12 april 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘De Nobel’ voor zienswijzen vrij te geven. Aanleiding tot het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan is de geplande nieuwbouw van het muziekcentrum ‘De Nobel’ op deze locatie. Het plangebied wordt begrensd door de Lammermarkt, Marktsteeg, Oude Singel en Lange Scheistraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 26 april 2011 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf-formaat op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Er wordt op gewezen dat bij verschillen tussen het digitale plan en het papieren plan, het digitale plan het geldige plan is.

Zienswijze

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen op het ontwerp indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 9100, 2300 PC Leiden of per e-mail aan: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Nobel’. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen na het maken van een afspraak via telefoonnummer (071) 516 5828.

Informatie

Informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u krijgen bij het Servicepunt Bouwen en Wonen, Morsweg 1, of via telefoonnumer (071) 516 5502, op maandag t/m donderdag van 9.00–16.00 uur, vrijdag van 9.00–12.00 uur of via de e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Op verzoek kan een papieren versie van het ontwerp gekocht worden voor € 15,–. Stukken zijn verkrijgbaar bij de informatiebalies van het Stadhuis en bij het Servicepunt Bouwen en Wonen.

Naar boven