Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Het Open Venster’

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde maakt bekend dat met ingang van vrijdag 22 april 2011 gedurende een periode van zes weken (tot en met vrijdag 3 juni 2011) op werkdagen het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Het Open Venster’ met de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage liggen bij:

  • de deelgemeente IJsselmonde, Groene Tuin 317 te Rotterdam bereikbaar op telefoonnummer 010-479 8200 (geopend maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur en op maandag tevens van 18.00 uur tot 20.00 uur).

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Het plangebied is gelegen in de wijk Lombardijen en zal voorzien in de nieuwe locatie voor de brede PC basisschool ‘Open Venster’. Het Open Venster ligt centraal in de wijk aan de zuidrand van het Spinozapark, op de hoek van de Pascalweg en Catullusweg.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad.

  • schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de deelgemeenteraad van de deelgemeente IJsselmonde, Postbus 9044, 3007 AA te Rotterdam

  • zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, ten kantore van de deelgemeente IJsselmonde doen. Voor het maken van een afspraak kunt u dhr. Bink (010-4798214) bellen.

Rotterdam, 20 april 2011

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde.

Naar boven