Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’

Burgemeester en wethouders maken, o.g.v. artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat m.i.v. 21 april 2011, gedurende 6 weken, in het stadskantoor ter inzage ligt het op 17 maart jl. gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’. Dit bestemmingsplan omvat het buitengebied van de gemeente Goes, m.u.v. een aantal recreatie- en bedrijventerreinen, waarvoor een eigen bestemmingsplan geldt.

De wijzigingen die zijn aangebracht t.o.v. het ontwerpbestemmingsplan zijn weergegeven in de bij het raadsbesluit behorende beantwoording van de zienswijzen en de lijst met ambtshalve wijzigingen,

Gedurende de genoemde termijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te den Haag door:

  • diegene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedereen die bedenkingen heeft tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.0000BPLG01-VG99.

Naar boven