Vaststelling Wijzigingsplan ‘Woningsplitsing Schouw 11’ gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 22 april 2011 het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Woningsplitsing Schouw 11’ te Deurne en de hierbij behorende stukken voor iedereen tot en met 3 juni 2011 ter inzage ligt. Omdat de wettelijke periode van zes weken eindigt op Hemelvaartsdag, wordt de periode overeenkomstig de Algemene Termijnenwet verlengd. Het plan heeft eerder in ontwerp zes weken ter inzage gelegen en in deze periode zijn er geen zienswijzen ingekomen. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie V, nr. 11 en is plaatselijk bekend als Schouw 11 te Deurne. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het klantencontactcentrum worden ingewonnen.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne en is daarin bestemd als ‘Woondoeleinden’. Het wijzigingsplan deelt het bestaande bouwblok in tweeën in verband met de splitsing van een cultuurhistorisch waardevolle boerderij in twee woningen.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Tevens stellen wij het wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken via onze website www.deurne.nl beschikbaar voor inzage.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw I. Roordink van de afdeling Economie via het Klantcontactcentrum.

Naar boven