Bekendmaking voornemen tot verlening buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan

C.M.W. van Boekhold, Waterloseweg 8a in Beesel heeft een omgevingsvergunning gevraagd voor een paardenbak bij de woning Waterloseweg 8a. De aanvraag heeft betrekking op een gedeelte van het perceel sectie B nummer 3430. De paardenbak is bestemd voor hobby-matig gebruik. De paardenbak is in strijd met het bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders van Beesel zijn van plan hiervoor een buitenplanse ontheffing te verlenen als bedoeld in artikel 2.12, lid a3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en overige stukken liggen met ingang van 21 april 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling grondgebied in het gemeentehuis. De stukken kunnen ook worden ingezien via de gemeentelijke website www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → buitenplanse afwijkingen.

Eenieder kan tot 2 juni 2011 zienswijzen indienen. Dit kan naar hun keuze schriftelijk of mondeling bij burgemeester en wethouders van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met F. Tegels van de afdeling grondgebied van de gemeente via telefoonnummer 077-4749292.

Reuver, 13 april 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven