Ontwerpbestemmingsplan Jubbega 3e Sluis ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van 22 april 2011 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Jubbega 3e Sluis’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Jubbega 3e Sluis’ bevat een actuele juridisch-planologische regeling voor de bebouwde kom van het dorp Jubbega. Ook de woningbouw op de vrijkomende schoollocaties aan de Buntgras en de Schoolweg zijn in dit bestemmingsplan opgenomen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het plan ID-nummer NL.IMRO.0074.BPNJubbega3eSluis-ON01.

Tevens kan de papieren versie (‘verbeelding’) van het bestemmingsplan worden ingezien tijdens openingsuren op de volgende plaatsen:

  • Bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • In MFA ‘de Kompenije’, Ericalaan 24a te Jubbega

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen.

Mondeling

Om mondeling een inspraakreactie in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw Y. Schotanus, telefoon 0513-617867.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven