Ontwerpbesluit omgevingsvergunning appartementencomplex Zwembadweg

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase voor het afwijken van het bestemmingsplan t.b.v. de realisatie van een appartementencomplex met stallingsgarage aan de Zwembadweg ongenummerd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het mogelijk maken van een ‘appartementencomplex Zwembadweg ongenummerd’. Hiervoor is een ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase opgesteld.

De aanleiding voor het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase wordt gevormd door het voornemen om een appartementencomplex met stallingsgarage aan de Zwembadweg ongenummerd te realiseren. De bouw van het appartementencomplex met stallingsgarage is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Sint-Oedenrode Noord’. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag is een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo vereist.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 april 2011 tot en met woensdag 1 juni 2011 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens is het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA te Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw. L. Vulders van de afdeling Publiekszaken, team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481357 of met de heer T. Kantelberg, telefoonnummer 0413-481354.

Naar boven