Bekendmaking Landgoed Driessen; ontwerpuitwerkingsplan ‘de Villa, deel A, fase 4 West’

Het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerpuitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor een gebiedsgedeelte gelegen in plandeel ‘de Villa, deel A ’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen.

Het ontwerpuitwerkingsplan heeft betrekking op percelen grond in het zuiden van het gebiedsdeel ‘de Villa, deel A’ van Landgoed Driessen, ten noorden van de Oudestraat en ten westen van de molen, een en ander zoals nader op de ontwerpplankaart aangeduid. Deze 4e fase west voorziet in de realisering van twee patiowoningen met bijbehorende voorzieningen.

Het ontwerpuitwerkingsplan bestaat uit een plankaart en juridische voorschriften (regels) en is voorzien van een plantoelichting. Dit ontwerpplan ligt tezamen met het bestemmingsplan Landgoed Driessen met ingang van 22 april tot en met 2 juni 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6 tijdens openingstijden.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van inzage schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpplan aan het college kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 3 juni 2011 een reactie naar het college van Waalwijk, Postbus 10150 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 16 mei 2011 telefonisch contact op te nemen met de heer Ummels van de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456. Voor nadere informatie kunt u ook met hem contact opnemen.

Dit ontwerpplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl , ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking ontwerpuitwerkingsplan de Villa, deel A, fase 4 west.

Waalwijk, 21 april 2011

Het College van Waalwijk.

Naar boven