Ontwerp omgevingsvergunning Schijfse Vaartkant 5 te Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het verbouwen van de bestaande woning aan de Schijfse Vaartkant 5 te Rucphen tot woning met kapsalon. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten bouwen, slopen en afwijken van het bestemmingsplan.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 april 2011 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.rucphen.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge zienswijze wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349706).

Naar boven