Ontwerpprojectbesluit Boxbergerweg 62

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 april 2011 tot en met 1 juni 2011 ter inzage ligt:

  • het ontwerpprojectbesluit Boxbergerweg 62 met bijbehorende stukken, ten behoeve van een uitbreiding van het restaureren van een woonboerderij en het uitbreiden van de woonfunctie op het perceel Boxbergerweg 62.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u inzien via RO-online http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.PB013-OW01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.PB013-/NL.IMRO.0150.PB013-OW01/

Ook kunt u het ontwerpprojectbesluit inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81, bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de Openbare Bibliotheek Diepenveen, Burgemeester Crommelinlaan 1.

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘zienswijze projectbesluit Boxbergerweg 62’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevrouw Vrielink-Simonse van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven