Ontwerpbestemmingsplan ‘Ganzeveste’

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 21 april 2011 gedurende 6 weken bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ganzeveste’. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGN64-ON01.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het bouwen van 6–12 woningen aan de Langemeet/Sleutelkenswei te Goes, op de locatie van het voormalige gezinsvervangend tehuis.

Gedurende de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u hiervoor contact opnemen met Martin Jonker, tel. 0113-249682.

GRONDEXPLOITATIEOVEREENKOMST ‘GANZEVESTE’

Burgemeester en wethouders maken, op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 12 april 2011 een grondexploitatieovereenkomst inzake ‘Ganzeveste’ zijn aangegaan met Marsaki/RWS.

Genoemde overeenkomst heeft betrekking op de ontwikkeling van de locatie Ganzeveste, aan de Langemeet en Sleutelkenswei te Goes, in de vorm van maximaal 12 woningen.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van deze grondexploitatieovereenkomst ligt vanaf 21 april 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Naar boven