Vooraankondiging bestemmingsplan Hopstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn om een bestemmingsplan voor het gebied direct ten noordwesten van het centrum van Schijndel voor te bereiden. Dit plan wordt aangeduid als ‘Hopstraat’.

Het plan ‘Hopstraat’ is conserverend van aard en voorziet niet in grootschalige ontwikkelingen.

Tegen het voornemen om het voornoemde bestemmingsplan voor te bereiden en in procedure te brengen kunt u geen zienswijzen indienen. Ook worden er geen stukken ter inzage gelegd en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over deze voornemens.

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan met alle daarbij behorende stukken zal wel in het kader van de procedure zoals beschreven in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening nog ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan eenieder, (naar eigen keuze) mondeling en/of schriftelijk zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. De procedure zal via de gebruikelijke wijze bekend worden gemaakt in het Schijndels weekblad, de Staatscourant, via de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft over dit voornemen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073-544 09 99.

Naar boven