Wijzigingsplan ex art. 3.6.1a Wro (locatie Langewyk 11 te Boelenslaan)

Burgemeester en Wethouders van Achtkarspelen maken bekend, dat zij met toepassing van de in artikel 8, lid 9, sub E van de ‘Voorschriften bestemmingsplan buitengebied gemeente Achtkarspelen’ opgenomen bevoegdheid ex artikel 3.6.1a Wro. de huidige bestemming agrarische doeleinden van het perceel Langewyk 11 te Boelenslaan zal worden gewijzigd in de bestemming ‘Woondoeleinden, kategorie EO’ één en ander conform het bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaartfragment. Door deze wijziging wordt de verbouw van de voormalige stal tot woonruimte mogelijk gemaakt.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 20 april 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 9.00 tot 12.00 ter inzage op kamer 216 (team Toetsing en Vergunning) van het gemeentehuis te Buitenpost.

Gedurende bovenvermelde termijn kan door eenieder tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Buitenpost, 19 april 2011

Naar boven