Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Ketelstraat 2 en Boorstraat 1

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam, maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Woningwet het volgende bekend:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het veranderen van de voormalige industriegebouwen aan de Ketelstraat/Boorstraat naar bedrijfs- en kantoorruimten, een evenementenhal, horeca en detailhandel, met bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 april 2011 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • de balie Vergunningen van stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam, Buikslotermeerplein 2000. Geopend op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur en op donderdag van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bestemmingplannen.amsterdam.nl. Op de laatstgenoemde site kunt u het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning ook downloaden.

Het plangebied betreft de Ketelstraat 2 en Boorstraat 1. Het projectbesluit is erop gericht om de gebouwen van de voormalige Storkfabriek te veranderen naar bedrijfs- en kantoorruimten voor gebruik door creatieve en innovatieve ondernemers, een evenementenhal, horeca en detailhandel.

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, onder vermelding van zienswijze Ketelstraat 2 en Boorstraat 1, ter attentie van de heer D.A. van Ginkel, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer D.A. van Ginkel, telefoonnummer 020 634 9576.

Amsterdam-Noord, 19 april 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord,

H. Elbers,

secretaris a.i.

R. Post,

Voorzitter.

Naar boven