Ontwerpbestemmingsplan ‘Kijkuit 1 te Lepelstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kijkuit 1 te Lepelstraat’ gereed is. Het perceel bevindt zich aan de noord-westzijde van de gemeente Bergen op Zoom. Het perceel ligt ten noorden van Halsteren gesitueerd boven de Eendrachtsweg en ligt in landelijk gebied. Het plan heeft tot doel een woninginhoud van 600m3 mogelijk te maken daar waar het huidige bestemmingsplan maximaal 450m3 toestaat. Verder zal de woning licht worden verschoven en aangrenzend aan de fundamenten van de bestaande woning worden gebouwd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 18 april 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor, J. Obrechtlaan 4. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491.

Bergen op Zoom, 17 april 2011

Naar boven