Verlening bouwvergunning en projectbesluit Steggerdaweg 71 te Steggerda (bouw bedrijfsloods)

Burgemeester en wethouders van Weststellingwerf maken bekend dat op 20 april 2011 een bouwvergunning en een projectbesluit zijn verleend ten behoeve van de bouw van een bedrijfsloods ter uitbreiding van een technisch installatiebedrijf op het perceel Steggerdaweg 71 te Steggerda. Het projectbesluit is voorzien van een ruimtelijke onderbouwing (inclusief projectkaart).

De bouwvergunning en het projectbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 april 2011 gedurende zes weken voor u ter inzage. U kunt hiervoor terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook is het projectbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar maakte, beroep indienen. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Ook kunt u digitaal beroep instellen via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Naar boven