Vaststelling bestemmingsplan ‘Molenkade e.o.’

In haar vergadering van 31 maart 2011 heeft de gemeenteraad van Ouder-Amstel het bestemmingsplan ‘Molenkade e.o.’ gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen hebben betrekking op de volgende onderdelen:

  • Op de verbeelding is de aanduiding ‘onderwijs’ op de percelen Molenkade 56 tot en met 59 opgenomen;

  • De aanduiding ‘maatschappelijk’ op het perceel Molenkade 60 is op de verbeelding verwijderd en daarvoor is in de plaats is de aanduiding ‘onderwijs/cultuur/religie’ opgenomen;

  • In de regels in de Bedrijvenlijst is het onderdeel ‘Overige zakelijke dienstverlening: kantoren’ en functies ‘Wasserettes, wassalons’, ‘Kappersbedrijven en schoonheidsinstituten’, ‘Fitnesscentra, badhuizen en saunabaden’, ‘Dierenasiels en -pensions’ en ‘Persoonlijke dienstverlening niet eerder genoemd, exclusief bordelen, prostituees en seksclubs’ verwijderd;

  • Op de verbeelding is voor het kantoorpand op de hoek Molenkade/Industriestraat een aanduiding ‘kantoor’ opgenomen.

Het raadsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage van 21 april tot en met 1 juni 2011:

  • op het gemeentehuis van Ouder- Amstel, Vondelstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel (geopend: maandag tot en met donderdag van 8.30–17.00 uur en op vrijdag van 8.30–16.00 uur)

  • in de openbare bibliotheek, Koningin Julianalaan 16 in Ouderkerk aan de Amstel (geopend maandag en woensdag van 14.00–20.00 uur, vrijdag van 13.00–17.00 uur en zaterdag van 11.00–14.00 uur)

De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ouder-amstel.nl onder het kopje ‘plannen en projecten’ of ‘digitale plannen’.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het raadsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. De mogelijkheid bestaat om een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist.

Voor informatie over de beroepsprocedure kan contact worden opgenomen met onze juridische medewerkers: 020 496 21 21 of gemeente@ouder-amstel.nl.

Ouder-Amstel, 20 april 2011

Naar boven