Vastgesteld bestemmingsplan ‘Willem ’t Hartplein’ te ’t Zand

Burgemeester en wethouders van Zijpe maken bekend dat de gemeenteraad van Zijpe in zijn vergadering van 22 februari 2011 het bestemmingsplan ‘Willem ’t Hartplein’ te ’t Zand, NL.IMRO.0476.BP001P0002-0401, gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van maximaal 74 wooneenheden op de locatie van de gesloopte scholen in ’t Zand. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen zijn opgenomen in de toelichting van het bestemmingsplan.

Bekijken van het vastgestelde bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 april 2011 gedurende een termijn van zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen op de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0476.BP001P0002-0401

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://zijpe.gemeentedocumenten.nl/bestemmingsplannen/prod/NL.IMRO.0476.BP001P0002-0401

Tenslotte is het bestemmingsplan beschikbaar via de gemeentelijke website www.zijpe.nl onder het kopje beleid en plannen, sub plannen.

Reageren op het vastgestelde bestemmingsplan

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid een beroep in te stellen bij: de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend, dan wel die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad, en die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, die door de gemeenteraad bij het vaststellen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Wonen van de gemeente Zijpe via telefoonnummer 0224-574100.

Burgemeester en Wethouders van Zijpe.

Naar boven