M.E.R. Beoordelingsbesluit (art. 7.17 Wm)

Voor de locatie aan de Covikseweg 7 in Steenderen is een aanmeldingsnotitie MER-beoordeling ingediend. In de nieuwe situatie wordt het bedrijf uitgebreid met 444 zeugen waardoor er 628 zeugen gehouden kunnen worden. Ingevolge de Wet milieubeheer moet worden beoordeeld of een milieueffectrapport moet worden gemaakt. Na beoordeling van de diverse milieuaspecten is ons gebleken dat er geen belangrijke nadelige effecten voor het milieu of bijzondere omstandigheden zijn die een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

De beschikking en alle andere stukken liggen van 21 april t/m 1 juni 2011 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bronckhorst, Elderinkweg 2 in Hengelo (Gld). U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

De beslissing inzake M.E.R. beoordeling is niet vatbaar voor bezwaar, tenzij deze beslissing een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Deze belanghebbende kan gedurende de bovengenoemde periode van zes weken, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Bronckhorst, Postbus 200, 7255 ZJ Hengelo (Gld).

Hengelo (Gld), 20 april 2011

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven