Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkgebouw Duivenwaardsedijk’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis brengen overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis, dat met ingang van 18 april 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkgebouw Duivenwaardsedijk’.

Het plangebied is gelegen aan de zuidzijde van de Duivenwaardsedijk te Nieuwe Tonge, ter hoogte van de kruising met de Duivenwaardseweg, net ten westen van de Generaal Snijdersstraat. Het perceel wordt aan de oost- en zuidzijde begrensd door een watergang. Ook de gronden tussen het perceel en de Duivenwaardsedijk maken deel uit van het plan.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis en wordt eveneens gepubliceerd op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de terinzagetermijn van zes weken (met ingang 18 april 2011) kan eenieder mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Gemotiveerde zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Middelharnis. Het adres is: Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Naar boven