Terinzagelegging ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘Industrielaan 38–40’

Burgemeester en wethouders van de Scherpenzeel maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘Industrielaan 38–40’ met ingang van 13 april 2011 voor eenieder ter inzage wordt gelegd. Dit besluit betreft een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo.

Aanleiding

De omgevingsvergunning is gevraagd voor het bouwen van een bedrijfsgebouw (garagebedrijf en automaterialen) aan de Industrielaan 38–40. Het bouwen van het bedrijfsgebouw is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Eikenlaan–De Nieuwe Willaer’. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag is een afwijking van het bestemmingsplan door middel van een ‘projectafwijkingsbesluit’ als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo vereist.

Plangebied

Het plangebied is gelegen op de hoek van De Dreef (N224), de Noordzijde van de Industrielaan en ten noorden van de woonwijk ‘De Nieuwe Willaer’ te Scherpenzeel, kadastraal bekend gemeente Scherpenzeel, sectie D, nummer 5116.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 april 2011 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, aan de Stationsweg 389a (locatie Buitenplaats) in Scherpenzeel. Het gemeentehuis is van maandag tot vrijdag zonder afspraak geopend van 9:00 tot 12:30 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het voorgenomen besluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders Scherpenzeel postbus 100, 3925 ZJ te Scherpenzeel.

Voor mondelinge zienswijzen kunt via het secretariaat (033-277 23 24) een afspraak maken met de heer C.A.A. Heshusius.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Scherpenzeel, 12 april 2011

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel,

V.J.M. van Arkel,

secretaris.

J.J.H. Colijn-de Raat,

burgemeester.

Naar boven