Ontwerpbestemmingsplan ‘Waterberging Grootslag’

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterberging Grootslag’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan ‘Waterberging Grootslag’ voorziet in het wijzigen van de hoofdbestemming van gronden ten noorden van Lutjebroek, gelegen langs de Kadijkweg, voor de aanleg van een waterbergingsgebied.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 april 2011 gedurende zes weken tijdens de kantooruren voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

De openingstijden van de afdeling zijn: Maandag t/m Donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en na 16.00 uur op afspraak; vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur bij de balie van de afdeling VROM / BOUWEN.

Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.stedebroec.nl onder: bestemmingsplannen.

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

Voor het maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM / BOUWEN.

Naar boven