Ontwerpbestemmingsplan ‘Damkensvoetpad 2a, Starnmeer’

Burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Damkensvoetpad 2a, Starnmeer’ voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van de realisatie van een bedrijfswoning bij een loonbedrijf op het perceel Damkensvoetpad 2a in de Starnmeer.

Met ingang van woensdag 13 april 2011 ligt het ontwerpbestemmingplan ‘Damkensvoetpad 2a, Starnmeer’ voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis van Graft-De Rijp. Dit is tot en met 25 mei 2011.

Ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels, plankaart en bijlagen);

  • 2. het ontwerpraadsbesluit dat strekt tot het vaststellen van het genoemde bestemmingsplan en dat strekt tot het niet vaststellen van een exploitatieplan.

Deze stukken zijn bovendien te vinden op www.graftderijp.nl onder actueel/bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Graft-De Rijp, postbus 16, 1483 ZG, De Rijp. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Klaassen, afdeling Ruimte en Welzijn, telefoonnummer (0299)391977 of de heer R. van Diepen, telefoonnummer (0299)391997.

Naar boven