Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan Groot Holthuizen & Hengelder II, partiële herziening 7Poort Noord

De gemeenteraad van Zevenaar maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Groot Holthuizen & Hengelder II, partiële herziening 7Poort Noord ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de A12, in het noordoostelijk deel van het bedrijventerrein 7Poort. Deze partiële herziening voorziet in een nieuw aan te houden minimum bebouwingspercentage.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 14 april 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het Loket Ruimte in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via bekendmakingen op de website van de gemeente Zevenaar www.zevenaar.nl.

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Diegene die tijdig zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die kan aantonen dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest,

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat het beroepschrift niet in behandeling kan worden nemen. De termijn begint de dag na terinzagelegging van dit besluit.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Instellen van beroep leidt niet automatisch tot uitstel van deze inwerkingtreding. Daartoe dient tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te worden ingediend. De werking van het besluit van de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek.

De Raad van State stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en uw verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening.

Zevenaar, 13 april 2011

Naar boven