Projectbesluit Remmerden 2 in Rhenen

Van donderdag 21 april 2011 tot en met woensdag 1 juni 2011 ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen:

Voorgenomen projectbesluit

Remmerden 2 in Rhenen

  • Een reguliere bouwaanvraag voor het geheel vernieuwen/renoveren van een tankstation;

  • Een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het bouwplan voor de realisatie van een tankstation.

Het verzoek is niet in overeenstemming met het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Remmerden’. De aanvraag is aangemerkt als een verzoek om projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn over bovengenoemde voornemens schriftelijk of mondeling hun zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijze kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘zienswijze team Economie en Ruimte’. Tevens kunt u mondeling uw zienswijze indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse tel. 0317 681 793.

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

De stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage. Tevens kunnen de stukken digitaal worden geraadpleegd op www.rhenen.nl onder Actueel→Ter Inzage.

Naar boven