Vastgesteld projectbesluit ‘IJsseldijk 339 en het perceel gelegen ten westen van IJsseldijk 339’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11 juncto artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij op 5 april 2011 het projectbesluit voor de volgende locatie hebben vastgesteld:

  • ‘IJsseldijk 339 en het perceel gelegen ten westen van IJsseldijk 339’ te Krimpen aan den IJssel’.

Het projectbesluit betreft het realiseren van een vrijstaande woning met dubbele garage en een hekwerk, ter vervanging van de bestaande vrijstaande woning.

Het collegebesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 14 april 2011, totdat de beroepstermijn is verstreken, voor iedereen ter inzage in het raadhuis.

Voor de motivering van het besluit wordt verwezen naar de bij het projectbesluit behorende ruimtelijke onderbouwing.

Instellen van beroep bij Rechtbank Rotterdam

Met ingang van de dag na verzending van het besluit aan aanvrager kan er gedurende een termijn van zes weken beroep worden ingesteld, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit en/of de ontwerpbouwvergunning bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.11 juncto artikel 3.8 Wro juncto afdeling 3.4 Awb tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht inzake het ontwerpprojectbesluit en/of de ontwerpbouwvergunning;

  • een belanghebbende tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders heeft aangebracht bij de vaststelling van het projectbesluit en de bouwvergunning ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning.

Beroepschriften kunt u richten aan de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij gedurende die termijn naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Het verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam.

Naar boven