Projectbesluit Herontwikkeling Kleine Gent 6−12

Burgemeester en wethouders van Vught brengen ter openbare kennis, dat zij op 29 maart 2011 het projectbesluit ‘Herontwikkeling Kleine Gent 6−12’ hebben vastgesteld.

Het project omvat het vervangen van één gebouw met vier woningen in twee nieuwe vrijstaande woningen op het bestaande bouwperceel.

Het vastgestelde projectbesluit met bijlagen ligt vanaf donderdag 14 april 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Tegen het vastgestelde projectbesluit kan binnen de termijn van terinzagelegging, die eindigt op 25 mei 2011, schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Aangezien er geen zienswijzen zijn ingediend op het ontwerpprojectbesluit kan alleen beroep worden ingesteld door:

  • de verzoeker en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze kenbaar te hebben gemaakt over het ontwerpprojectbesluit.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien er sprake is van een spoedeisend belang, kan de Voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Hertogenbosch worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend nadat beroep is ingesteld.

Voor de behandeling van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Het projectbesluit treedt in werking nadat de genoemde termijn van zes weken is verstreken, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat over het verzoek is beslist.

Vught, 13 april 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven