Bouwvergunning en projectbesluit Jan Hoenlaan 2c

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een projectbesluit hebben genomen om het bestemmingsplan ter plaatse van Jan Hoenlaan 2c (tegenover nummer 1) buiten werking te stellen en bouwvergunning hebben verleend voor het oprichten van een woning op hetzelfde perceel.

Het nemen van een projectbesluit is nodig, omdat het oprichten van een nieuwe woning niet mogelijk is binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Heeswijk-Oost’.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen met ingang van 14 april 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het projectbesluit in te zien via de site van de gemeente Montfoort: www.montfoort.nl → Actueel → Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met woensdag 25 mei 2011 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank kan gedurende de beroepstermijn bij de Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, bij een spoedeisend belang tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene Wet bestuursrecht kan geen beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het indienen van alleen een beroepschrift schort de verleende vergunning niet op.

Montfoort, 13 april 2011

Naar boven