Ontwerp Eerste herziening bestemmingsplan Koertsmeulen Oude Pekela

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat het ontwerp van de Eerste herziening bestemmingsplan Koertsmeulen Oude Pekela is vastgesteld.

De herziening van het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen van het bestemmingsplan Koertsmeulen gelegen tussen de Feiko Clockstraat en de Houtstek te Oude Pekela en is bedoeld om de bouw van grondgebonden woningen mogelijk te maken en de bouwmogelijkheden van andere percelen enigszins te verruimen.

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening wordt aan eenieder de gelegenheid gegeven gedurende de termijn van ter inzage liggen van de stukken een zienswijze in te dienen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 14 april 2011 tot donderdag 26 mei 2011 elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela.

Het ontwerpbestemmingsplan is met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de internetsite www.pekela.nl onder de kop actueel → bekendmakingen.

De digitale verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan is te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor een verwijzing naar deze locatie kunt u terecht op de gemeentelijke website onder de kop actueel → bekendmakingen.

Ook vindt u hier een verwijzing naar de locatie waar de planbestanden zijn te raadplegen.

Wilt u uw zienswijzen schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: de raad van de gemeente Pekela, Postbus 20000, 9665 ZM Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van terinzagelegging van de stukken telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Ruimte en Economie via telefoonnummer 0597-617555.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de heer D. van Dijk van de afdeling Ruimte en Economie.

Oude Pekela, 13 april 2011

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela,

M. Schollema,

burgemeester.

J. van der Woude,

secretaris.

Naar boven