Terinzagelegging ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan Wielwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat van donderdag 14 april 2011 tot en met woensdag 25 mei 2011 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan Wielwijk.

Het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid bevat hogere waarden voor geluid voor wegverkeer en railverkeer voor de bouw van zeven woningen op de locatie Parallelweg 24. Dit is nodig omdat op deze locatie de voorkeursgrenswaarde voor het wegverkeerslawaai en het railverkeerslawaai wordt overschreden.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden),

  • Het ontwerpbesluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel → Ter inzage).

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met woensdag 25 mei 2011 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de heer G.J. Nieuwland. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (tel. 0184-674444) of mailen naar gnieuwland@gemhg.nl.

Naar boven