Vaststelling bestemmingsplan Hoek Breukelsestraat/Ons Doelstraat

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 29 maart 2011 het bestemmingsplan Hoek Breukelsestraat/Ons Doelstraat ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan maakt de bouw mogelijk van twee woningen op het perceel op de hoek van de Breukelsestraat en de Ons Doelstraat.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 15 april 2011 tot en met donderdag 26 mei 2011 ter inzage.

Inzage

Het bestemmingsplan Hoek Breukelsestraat/Ons Doelstraat is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het plan in kopie ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker 4. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Beroep

Omdat niemand tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend, kunnen alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, beroep instellen. Zij kunnen dit tot en met donderdag 26 mei 2011 doen.

Beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt inwerking na het verstrijken van de beroepstermijn.

Tegelijk met het instellen van een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Boxtel, 14 april 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris,

J.K. Fraanje.

De burgemeester,

F.H.J.M. van Beers.

Naar boven