Bouwvergunning en projectbesluit ‘Nieuwkuikseweg 2’

Helvoirt:

  • Nieuwkuikseweg 2, kadastraal bekend Helvoirt sectie B nr. 1624.

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend een bouwvergunning te hebben verleend voor Nieuwkuikseweg 2 met toepassing van een projectbesluit (artikel 3.10 van de Wro) voor ‘Nieuwkuikseweg 2’.

De bouwvergunning met het projectbesluit heeft betrekking op het oprichten van kantoor aan Nieuwkuikseweg 2.

Het projectbesluit en bouwvergunning BV2010-3004 zijn gecombineerd in één besluit. Deze stukken liggen met ingang van donderdag 14 april 2011 gedurende zes weken (t/m woensdag 25 mei 2011) voor beroep ter inzage. U kunt de stukken in in de centrale hal van het gemeentehuis in Haaren tijdens de openingstijden. Ook kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl → wonen en omgeving → woningbouwprojecten

Gedurende de bovenstaande termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • De aanvrager.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Wij vestigen er uw aandacht op dat de griffier van de rechtbank bij het indienen van het beroepschrift een griffierecht heft. Op het moment dat u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u ook bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch een verzoek indienen om een voorlopige voorziening (bijvoorbeeld een schorsing van ons besluit). Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierechten betalen.

Het besluit van het college, en daarmee het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven