Voorbereidingsbesluit Duikersloot 2 te Bovensmilde

Ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 maart 2011 heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Duikersloot 2 te Bovensmilde, zoals aangegeven op de bij het besluit behorende kaart.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 14 april 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het voorbereidingsbesluit is in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Wonen en Dorpen’ → ‘bestemmingsplannen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). Het voorbereidingsbesluit treedt de dag na deze bekendmaking in werking. Er is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie over dit voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven