Ontwerpbestemmingsplan Nieuwedijk 5 te Odiliapeel ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat het voornemens is om met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening de vervangende nieuwbouw van een woning aan de Nieuwedijk 5 te Odiliapeel (perceel sectie V, nr. 2703 gedeeltelijk) toe te staan. Tevens is het college voornemens hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting op de gevels van deze woning vanwege de weg Nieuwedijk (N264) en vanwege industrieterrein Vliegbasis Volkel vast te stellen. Voor deze woning worden namelijk de voorkeursgrenswaarden voor wegverkeerslawaai afkomstig van deze weg en vanwege industrieterrein Vliegbasis Volkel overschreden.

Het ontwerpbestemmingsplan met de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 april 2011 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Tevens zijn de ontwerpbesluiten op de gemeentelijke website geplaatst (www.uden.nl).

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB te Uden, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuwedijk 5’.

Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB te Uden, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden wegverkeerslawaai Nieuwedijk 5’ en/of ‘Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden industrielawaai Nieuwedijk 5’.

Mondelinge zienswijze

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer (0413) 281 421.

Deze publicatie is tevens een bekendmaking op grond van artikel 1.3.1 Bro.

Uden, 13 april 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven