Bouw van 5 woningen aan de Vliersingel te Elburg/Oostendorp

Burgemeester en wethouders van Elburg zijn voornemens om omgevingsvergunning te verlenen voor het project betreffende het bouwen van vijf vrijstaande woningen op de locatie Vliersingel te Elburg/Oostendorp voor gedeeltes van de percelen kadastraal bekend gemeente Elburg, sectie D, nummers 10, 372 402, 465. Het project bestaat uit de activiteiten bouwen, planologisch afwijkend gebruik (procedure ex artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) en het maken van een uitweg.

Het bouwplan wijkt wat betreft de bouwhoogte af van het geldende bestemmingsplan ‘Vossenakker’ en het bestemmingsplan ‘Vossenakker, 1e Uitwerking’. In het bestemmingsplan en het uitwerkingsplan is een maximale bouwhoogte opgenomen van 7.00 meter, terwijl het bouwplan ziet op een bouwhoogte van 9.00 meter. Tevens wordt de bouw van een erker binnen de tuinbestemming mogelijk gemaakt.

Met ingang van 13 april 2011 liggen de ontwerpvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige tot de aanvraag behorende documenten gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling). Deze stukken kunnen gedurende de boven genoemde periode ook worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.elburg.nl ; onder ‘bekendmakingen’; Ruimtelijke Ontwikkeling, onder ‘afwijkingen’, én op de landelijke voorziening:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PBVossakVlier2011-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het voornemen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G. Steentjes of mevrouw S. Kiewiet (resp. tel. 0525-688634/688663), van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 12 april 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven