Vaststelling bestemmingsplan Bornsche Maten, Uitwerkingsplan Bornsche Beekpark

Het college van burgemeester en wethouders van Borne heeft op 5 april 2011 het bestemmingsplan Bornsche Maten, Uitwerkingsplan Bornsche Beekpark gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan Bornsche Maten, Uitwerkingsplan Bornsche Beekpark voorziet in de ontwikkeling van het Bornsche Beekpark en delen van de Bornsche Beeklaan. Het plangebied ligt in de Bornsche Maten, ten oosten van de buurten Oost Esch en Nieuw Borne en ten zuiden van de buurt Oost Esch en volgt de loop van de Bornsebeek.

Bij de vaststelling van het uitwerkingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Bornsche Maten, uitwerking Bornsche Beekpark de volgende wijziging op de verbeelding en in de regels aangebracht:

  • De naam van het uitwerkingsplan is gewijzigd in bestemmingsplan Bornsche Maten, Uitwerkingsplan Bornsche Beekpark;

Ter inzage en beroep

Het vastgestelde uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 15 april 2011 tot en met 26 mei 2011, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Borne. Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal beschikbaar www.borne.nl, onder ‘Actueel, Ter inzage liggende stukken’.

Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken na de dag van ter inzage legging van het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend.

Tevens kan, naast het instellen van beroep, een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek is ingediend binnen de beroepstermijn, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven