Met projectbesluit verleende bouwvergunning (3.10 Wro) Pluvierenweg 7 Zeewolde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening bouwvergunning hebben verleend voor het volgende plan:

Pluvierenweg 7, het gedeeltelijk veranderen van een leegstaand asielzoekerscentrum tot logiesgebouw

Het besluit wijkt op bouwtechnische onderdelen af van het ontwerpbesluit.

De desbetreffende stukken liggen vanaf woensdag 13 april 2011 ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt de vergunning ook inzien via de website www.zeewolde.nl of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende 6 weken na de terinzagelegging, van donderdag 14 april en met 25 mei 2011 kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Zwolle/Lelystad, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, wanneer u:

  • belanghebbende bent en

  • tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht over het ontwerpbesluit of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest

  • of u het niet eens bent met de onderdelen die afwijken van het ontwerpbesluit.

De vergunning treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. De vergunning treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het instellen van beroep en het verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven