Ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Kaaistraat’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Kaaistraat’ ter inzage ligt.

Korte inhoud

Doel van dit plan is de realisatie van een voorziening voor de huisvesting van 48 personen met een verstandelijke beperking aan de Kaaistraat te St. Willebrord. Het bestemmingsplan bevat de planologische regeling om dit te verwezenlijken. Het plan bestaat uit een toelichting, regels, bijlagen en verbeelding (plankaart).

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 14 april 2011 tot en met 25 mei 2011 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Het plan is ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.rucphen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (tel. 0165-349707).

Naar boven