Ontwerpbestemmingsplan Oetelaarsestraat 63 en ong.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oetelaarsestraat 63 en ong.’ ter inzage ligt.

Op het perceel aan de Oetelaarsestraat 63 te Schijndel zijn in de huidige situatie verschillende voormalig agrarische bedrijfsgebouwen en een kassencomplex aanwezig. Deze bebouwing is/wordt verwijderd en vervangen door twee vrijstaande woonhuizen. De nieuw te realiseren woningen worden gerealiseerd op basis van de provinciale beleidsnota ‘Buitengebied In Ontwikkeling’. De nieuwe woningen zullen gesitueerd worden op het perceel kadastraal bekend sectie K nummer 476, plaatselijk gelegen tussen de woningen Oetelaarsestraat 65 en 67.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oetelaarsestraat 63 en ong.’ met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 7 april 2011 zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het te vinden is onder NL.IMRO.0844.BPOetelaarsestr63-ON01. Ook kan het bestemmingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Zienswijze

Tegen het ontwerp bestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel onder vermelding van ‘zienswijze Oetelaarsestraat 63’ indienen. Zienswijzen kunnen ook via info@schijndel.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of groter dan 5Mb worden door ons niet ontvangen. Indien u toch hiervoor kiest behoort dit tot uw eigen risico. Tot slot wijzen wij u erop dat uw zienswijze wordt behandeld als een openbaar document.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer J. Verhagen van de cluster Ruimtelijke Ordening. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 073-544 09 30. Voor het inzien van het ontwerp bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven